Yılmaz Vural Mancini'den daha iyi...

Galatasaray'daki tedirginlik giderek artmaya başladı.

Yılmaz Vural Mancini'den daha iyi...

Fatih Terim'in görevine son verilmesi sonrasında Mancinili dönemde de futbol olarak ortaya hiçbir şey koyamayan sarı kırmızılı takımın gidişatı, Ünal Aysal'a olan muhalefeti artırdığı gibi yönetim içinde de fokurdamalara neden oluyor.

G.Saray'daki olumsuz havanın yanısıra Melo-Sabri kavgası, futbolcuların isteksiz tavrı. Sneijder ortalıkta gözükmemesi. Kasımpaşa maçı sonrasında Mancini'nin "Sneijder'e izin verdik ama nerede olduğunu bilmiyorum" demesi sarı kırmızılı camianın ileri gelenlerini hareketlendirmeye başladı.

Eski yöneticilerden Yurdaşen Karahasan, "Bu kötü futboldan utanıyorum. Kasımpaşa maçına gitmeye korktum. Çünkü takımın yürümeyeceğini görüyorum. Başkan ortalıkta yok" diye isyan etti.

G.Saray Divan Kurulu'nun etkili isimlerinden Hayrettin Kozak "Bu takım Gaziantep Belediye'yi eler mi şüpheliyim. Yılmaz Vural'ı getirsek bundan kötü olmazdı, yılda 5 milyon euroda kasada kalırdı" diyerek Mancini'yi de eleştirdi.

G.Saray Kasımpaşa maçında sadece iki yönetici Özkan Olcay ve Necati Demirkol'un bulunması da ağır tenkitlere neden oluyor. Camianın ileri gelenleri "Başkan nerede? Basın sözcüsü Şükrü Ergun nerede? Televizyonlara çıkmakla, Fatih Terim'e sallamakla bu iş olmaz. G.Saray Lİsesi'nin 200 metre aşağısındaki stada gelemiyor yönetici. Bu ne sorumluluk" eleştirilerinde bulundular.

Kasımpaşa maçında Melo'nun kendisini teskin etmeye ve kart görmesini engellemeye çalışan kaptan Sabri'nin eline vurması da G.Saraylılar'ı öfkelendirmiş durumda.
<< Önceki Haber Yılmaz Vural Mancini'den daha iyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER