Su borusunun patlaması sonucu boğularak ölen kadın defnedildi


Balıkesir merkez Altıeyül ilçesinde, önceki gece ana su borusunda meydana gelen patlama sonucu evini basan suda boğulan 70 yaşındaki Nadire Poyraz toprağa verildi. Cenaze töreninde kızı Hatice Poyraz ve torunu Mukaddes Aslan, yakınlarının yardımyla ayakta durdu. Almanya'da oturan oğlu Kadir Ay, taziyeleri kabul etti.

Plevne Mahallesi, Demiryolu Caddesi'nde önceki gece ana su borusunda meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Nadire Poyraz, Zağnos Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra defnedildi. Cenaze törenine Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve diğer vatandaşlar katıldı.

Kızı Hatice Poyraz ve torunu Mukaddes Aslan, gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınlarının yardımıyla ayakta duran anne ve kızı, tabutun cenaze aracına koyulması sırasında fenalık geçirdi. Namazın kılınmasından sonra tabutu omuzlarda cenaze aracına koyulan Nadire Poyraz, Çınarlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Demiryolu Caddesi'nden geçen ana su borusunun patlaması sonucu bodrum kattaki evini su basan Nadire Poyraz hayatını kaybetmişti. Aynı evde oturan kızı Hatice Poyraz ve torunu Mukaddes Aslan ise yaralı olarak kurtulmuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Su borusunun patlaması sonucu boğularak ölen kadın defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER