Taraf gazetesinin bulunduğu bina boşaltılıyor

Taraf gazetesinin de içinde bulunduğu Kadıköy Albay Faik Sözdener Caddesi'ndeki bina, sahibinin şikayeti üzerine alınan mahkeme kararı gereği boşaltılıyor.

Taraf gazetesinin bulunduğu bina boşaltılıyor

Sabah saatlerinde binaya gelen polis ekipleri, kiracıların binayı boşaltması için güvenlik önlemi aldı. Koç Allianz Emeklilik'e ait binadaki kiracıların 2 yıldır kira ödemedikleri için mahkeme kararıyla polis gözetiminde binanın boşaltılacağı öne sürüldü.  Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından icra memurları gözetiminde binadaki eşyaların tahliye işlemi başladı.

Geçtiğimiz yıl onbirinci ayda kiracılara binayı boşaltmaları konusunda tebliğat yapıldığı, ardında ek süre verildiği ve sürenin dolmasının ardından bugün tahliye işlemine başlandığı kaydedildi.


TARAF GAZETESİNDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Taraf Gazetesi 'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Şirketimizin editoryal faaliyetleri söz konusu binada yürütülmediğinden, çalışma sürekliliğini etkileyen bir husus da bulunmamaktadır. Ayrıca, şirketimiz faaliyetleri olağan şekilde devam etmektedir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

CİHAN - DHA
<< Önceki Haber Taraf gazetesinin bulunduğu bina boşaltılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER