Tarsus'ta 'Paylaşım kutusu' projesi hayata geçti

Tarsus'ta 'Paylaşım kutusu' projesi hayata geçti

Tarsus Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için 'Paylaşım Kutusu' projesini hayata geçirdi.

Yarenlik Alanı Eliyeşil Okulu önüne konulan Paylaşım Kutusu'nda kitap, giysi ve oyuncak bölümleri bulunuyor. İsteyen vatandaşlar kullanmadıkları, kitap, giysi ve oyuncaklarını bu kutuya bırakabilecek. Daha sonra Tarsus Belediyesi de kutuya bırakılan kitap, giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacak.

Projeyi çok beğenen Tarsuslu vatandaşlar, paylaşım kutusuyla ilgili düşüncelerini dile getirdiler. Yarenlik Alanı Eliyeşil Okulu'nun önüne konan kutunun paylaşma duygusunu pekiştireceğini vurgulayan vatandaşlar, "Tarsus Belediyesi ihtiyacı olanlara dağıtılmak üzere bir paylaşım kutusu koymuş. Kullanmadığınız oyuncak, giysi ve kitaplarınızı buraya bırakabiliyorsunuz. Bu proje çok faydalı bir proje. Çocuklarımız şimdiden oyuncak, giysi ve kitaplarını kutuya bırakmak üzere ayırdılar." dedi.

Projenin Tarsus halkının paylaşım hassasiyetini güçlendireceğine inandıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise "Vatandaşlarımız kullanılabilir giysi, oyuncak ve kitapları bu kutuya bırakarak ihtiyaç sahibi insanlarımızı sevindirebilir. Pojenin beğenilmesi halinde farklı noktalara da paylaşım kutularının yerleştirebiliriz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Tarsus'ta 'Paylaşım kutusu' projesi hayata geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER