Tatvan GB Spor'un hedefi 3. Lige çıkmak


Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, bu yıl güçlü bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduğunu söyledi.

Kulübü oyuncuları ve yönetimi Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'a ziyaret etti. Tatvan GB Spor ekibini makamında kabul eden Kaymakam Murat Erkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın son durumuyla ilgili Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz'dan bilgi aldı.

Takımın durumuyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Muhsin Obalı bu yıl güçlü bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduğunu ifade etti.

Kaymakam Erkan ise en büyük arzularının Tatvan GB'yi profesyonel ligde görmek olduğunu, bu anlamda da ellerinden gelen desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti. Tatvan GB'nin her geçen gün daha profesyonelleştiğini ifade eden Erkan, "Kurulan bu güçlü kadro sayesinde inşallah Tatvan GB'yi önümüzdeki sezon 3. Ligde görmek istiyoruz. Bu anlamda bizde elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Ben şimdiden takımımıza 3. Lig yolunda başarılar diliyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Muhsin Obalı ve Teknik Direktör Zeki Yılmaz'dan tarafından Kaymakam Murat Erkan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 13 numaralı Tatvan Gençlerbirliği Spor forması hediye edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Tatvan GB Spor'un hedefi 3. Lige çıkmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER