TBMM Başkanı Kahraman, terör konusunu grup başkanvekilleri ile görüştü


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, terör konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin başkanvekilleri ile bir araya geldi.

TBMM Başkanlık Divanı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural katıldı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te grubu bulunan 4 siyasi partinin liderine mektup göndererek "terör konusunda karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulunulması" amacıyla gerçekleştirilecek toplantı için birer grup başkanvekilinin görevlendirilmesini talep etmişti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise "Bir gazetede bugün Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısına eklenen önergenin Rıza Sarraf'a kalkan olduğu ifade ediliyor" sorusuna "Hiç öyle bir şey yok. Bu daha önce geçti, Sarraf ortada yoktu, kanunda küçük bir değişiklik yaptılar ama bizim hukukçu arkadaşlarımız bakanı dinlediklerinde orada olumsuz bir şey görmediler. Yanlış bir bilgi var." karşılığını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber TBMM Başkanı Kahraman, terör konusunu grup başkanvekilleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER