Tekerlekli sandalye eskrim takımına destek

Tekerlekli sandalye eskrim takımına destek

Ulusal ve uluslararası alandaki başarılarından dolayı Milli Takım'a seçilen Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı sporcularına, RUMELİSİAD ve İzmakpar firması tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Türkiye Milli Takımı'na seçilen ve EPE ve Flöre branşlarında mücadele edecek olan Bursa Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımına Rumelili Yönetici İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) ile İzmakpar firması tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Uluslararası standartlara uygun şekilde hazırlanan 5 adet tekerlekli sandalye, İzmakpar yetkilileri tarafından sporculara teslim edildi.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor'un büyük destekleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tekerlekli Sandalye Eskrim Takımı Antrenörü Kader Yıldırım, "Tekerlekli sandalye eskrim sporu, Nilüfer Belediyesi'nin desteğiyle 2011 yılında Türkiye'de yapılmaya başlandı. Çalışmalarımıza Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nde başladık. Kısa zamanda ulusal ve uluslararası alanda büyük başarıların altına imza atarak, Milli Takıma seçilmenin gururunu yaşadık.

14 – 21 Aralık tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşecek olan U-23 Dünya Şampiyonası ve Dünya Kupası'na 3 sporcuyla katılacaklarını anlatan Yıldırım, kendilerine destek veren firmalara teşekkür etti.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli sporculara destek olmak amacıyla tekerlekli sandalye ürettiklerini belirten İzmakpar Genel Müdür Yardımcısı Adem Rondu da, "Uluslararası standartlara ve sporcularımızın vücut ölçülerine uygun şekilde ürettiğimiz tekerlekli sandalyeleri kendilerine teslim ettik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dereceyle geri döneceklerine inanıyoruz. Şampiyona dönüşü tekrar görüşerek kendilerine sürprizlerimiz olacak. Sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Tekerlekli sandalye eskrim takımına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER