Galaxy s4 zoom ilk defa Türkiye‘de

Samsun'un son gözdelerinden Galaxy s4 zoom ilk defa Türkiye‘de...

Galaxy s4 zoom ilk defa Türkiye‘de

Galaxy S4 Zoom dendiğinde aslında aklımıza Samsung'un 2 farklı cihazının birleşimi geliyor. Galaxy  S4 Zoom, 16 Megapiksel çözünürlüğüne ve 10X optik zooma sahip 24mm lense sahip.
 
Video konusunda da iddialı olan S4 Zoom, 1080p çözünürlüğünde 30 FPS video kaydı yapabilirken; 720p çözünürlüğünde 60 FPS hızında video kaydı gerçekleşebiliyor. Galaxy S4 zoom İstanbul bilişimde 1599 tl den satışa sunulmuştur.
 
Kamera özellikleri ve performans

Kamera, kullanıcılara 25 farklı çekim modu sunuyor. Hangi modu seçeceği konusunda kararsız kalanlar ya da fikri olmayanlar için, otomatik çekim modu da emra amade... Çekilen fotoğraflar, en azından ekranda görebildiğimiz kadarıyla son derece net;
 
Optik Zoom Kontrolü
 
Zoom kontrolü yeniden düşünüldü. Optik zoom kontrolü, düzgün, kullanımı kolay dijital kontrollerle birlikte geleneksel tuşların ve düğmelerin yerine geçmektedir. Profesyonel kalitedeki doğruluk ve benzersiz kullanım kolaylığı, sadece zoom halkasının hızlı bir dönüşü kadar uzaklıktadır, ayrıca geniş açılı çekimler yapmayı ve zorlu odaklama efektleri oluşturmayı sağlar.


<< Önceki Haber Galaxy s4 zoom ilk defa Türkiye‘de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER