"Terör bir kaç ayda biterdi de 13 yıldır neden bitirmediniz?"


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin yaptığı, 'Terör birkaç ayda biter' açıklamasına da sert tepki gösterdi. Korkmaz, "O zaman şimdi neden bitirmiyorsunuz? Vatan evlatlarının şehit olmasına neden göz yumuyorsunuz?" diye sordu.

1 Kasım seçimlerine sayılı günlerin kaldığını dile getiren Korkmaz, "Bu ülkenin huzura kavuşması, baskıdan, korku imparatorluğundan kurtulması için AKP mutlaka gitmelidir. Çünkü AKP'nin bildiği tek şey vatandaşı aldatmak ve tehdit etmektir." diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin yapmış olduğu, 'Terör birkaç ayda biter' açıklamasına da sert tepki gösteren Kayseri MHP Milletvekili, "O zaman şimdi neden bitirmiyorsunuz? Vatan evlatlarının şehit olmasına neden göz yumuyorsunuz?" diye sordu.

Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanı çıkıyor, '400 vekil olsa böyle terör olayları olmazdı, şehit haberleri gelmezdi' diyor. Sonra Başbakan çıkıyor, 'eğer AKP'ye oy vermezseniz beyaz toroslar yeniden dolaşır, bombalar patladı bizim oylarımız arttı' diyor. Son olarak da Kayseri'den biri AKP Milletvekili Mehmet Özhaseki, 'terör birkaç ayda biter' diyor. Peki, soralım mangalda son günlerde kül bırakmayan AKP'li Özhaseki'ye, neden 13 yıldır bitirmediniz? 13 yıldır, PKK ile masaya oturmaktan başka ne yaptınız? Hem iktidarda kim var? Hatırlatalım Özhaseki sizin partiniz iktidardaydı, unuttunuz galiba. Neden bitirmiyorsunuz? Şimdi terör örgütü ile yeni bir pazarlık mı yaptınız? Birkaç ayda terörü bitireceksiniz neden vatan evlatlarının şehit düşmesine göz yumuyorsunuz? Her şey oy için mi, koltuk için mi, rant için mi? Vatan evlatlarının sizin gözünüzde değeri hiç mi yok? Bu kadar mı kapandı gözleriniz koltuk uğruna? Üzerini, kapatmak istediğiniz talan dosyaları için mi? Ey Özhaseki, liderlerinin yolundan mı gidiyorsun? Milleti tehdit mi ediyorsun? Milleti korkutarak, oy alacağını mı sanıyorsun? 13 yıldır elinize, yüzünüze bulaştırdığınız çözüm denen süreçten umduğunuzu bulamadınız, şimdi de yeni bir ihanet projesine mi hazırlanıyorsunuz? Çıkarınız ağzındaki baklayı da neymiş, görelim?"

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "3,5 ayda terörü bitirecek gizli ya da kirli planınız nedir? Bu millet size inanmaz artık. Çünkü yaklaşık 14 yıldır yaptığınız her şey ortada. Siz iktidara geldiğiniz de terör bitmişti Özhaseki ama 13 yılda PKK silah depolarken göz yumdunuz. PKK bombaları ülkeye sokarken göz yumdunuz. PKK şehir yapılanmalarını güçlendirirken göz yumdunuz. Bunu söyleyen ben değilim. Sizi ve partinizi yöneten Cumhurbaşkanı Erdoğan. O nedenle sayın Özhaseki, din kardeşiyiz, yapmayın. Ben lafınıza değil icraatınıza bakarım. Ancak lafınız da yalan, icraatınız da yalan. İlk günkü koltuk ve menfaat aşklarınızla milleti bu kez kandıramazsınız, korkutamazsınız."
CİHAN
<< Önceki Haber "Terör bir kaç ayda biterdi de 13 yıldır neden bitirmediniz?" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER