TFF'den Başkan Özkan'a ziyaret

TFF'den Başkan Özkan'a ziyaret

Gerçekleştirdiği sportif yatırımlarla Karacabey halkının takdirini kazanan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, amatör sporlar konusunda Türkiye'nin bir numaralı ismine ev sahipliği yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu - Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç'ı konuk eden Belediye Başkanı Ali Özkan, sporun ekonomiden kültüre kadar pek çok konuya dinamizm kattığını ifade ederken, ilerleyen süreçte sportif atılım konusunda yeni projeleri de tek tek hayata geçirecekleri müjdesini verdi.

Başkan Ali Özkan, Türkiye'nin bir numaralı sporu olan futbolun en üst düzey temsilcilerini, tüm futbola gönül verenler adına Karacabey'de ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

"ALT YAPIDAN GELEN ÇOCUKLARIMIZ ÜLKE SPORUNA DAMGA VURACAK"

Sporun tüm branşlarına yönelik alt yapı çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Başkan Özkan, "Spor gelecek nesillerin sağlık ve mutluluğu için olmazsa olmazlardandır. Bu konuda tüm branşlarda olduğu gibi amatör futbol konusunda da resmi kurumlar ve konunun uzmanları ile sürekli istişare halinde hareket ediyoruz. Tüm ilçe halkını, 7'den 70'e sporla ve sportif alanlarla buluşturmayı hedefliyoruz. Tüm amatör branşlar da başarı için alt yapı ve tesisleşmenin öneminin bilinci içerisinde çalışıyor. Bu doğrultuda, 'taşıma su ile değirmen dönmeyeceği" fikrinden hareketle; futbol, basketbol, voleybol, güreş, yüzme ve tenis branşlarında alt yapı takımları oluşturulmasına, takımların da uzun soluklu ve sürekli üretken olmasına büyük önem veriyoruz. Yakın gelecekte bu branşlarda alt yapıdan gelen çocuklarımız, ülke sporuna damga vuracak başarılara imza atacaklardır." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber TFF'den Başkan Özkan'a ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER