THY uçağında radyasyon paniği!

THY İstanbul-Adana seferini gerçekleştiren uçağında, yolcuları uçak içinde bir koku aldı.

THY uçağında radyasyon paniği!

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Adana seferini gerçekleştiren uçağında, yolcuları uçak içinde bir koku aldı. Durumun pilota iletilmesi üzerine uçak güvenli alana çekildi. Gerekli birimlere haber verilmesinin ardından radyasyon ihtimaline karşı uçakta ölçüm yapıldı.

THY'nin TK2458 sefer sayılı Adana'ya giden Boeing 737-800 tipi uçağındaki yolcular, uçaktan bir koku aldıklarını bildirdi. Uçaktan koku geldiğini söylemeleri üzerine hostesler, durumu pilota bildirdi. Kaptan pilot ilgili birimlerle irtibata geçerek, uçakta ölçüm yapılmasını istedi. Gerekli ölçümlerin ardından uçakta herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı belirtildi. Uçak gecikmeli olarak Adana'dan havalandı.

Konuyla ilgili THY şu açıklamayı yaptı: "Yolcuların bir koku aldıklarını beyan etmeleri üzerine kaptan pilot, uçakta bir ölçüm yapılmasını istedi. İlgili birimlere bilgi verilmesinin ardından ölçüm yapıldı. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığının belirtmeleri üzerine uçak 1,5 saat gecikmeyle Adana-İstanbul seferi için yolcu alımına başlamıştır."

CHA
<< Önceki Haber THY uçağında radyasyon paniği! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER