Trafik polisleri hem uyardı hem de çikolata ikram edip bayram kutladı


Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 4 güne çıkan Ramazan Bayramı nedeniyle Karabük Gerede Karayolu Cumayanı Sanayi Sitesi mevkiinde, yola çıkan sürücüleri hem uyardı hem de şeker ve çikolata ikram edip bayramlarını kutladı.

Karabük Gerede Karayolu İstanbul, İzmit gibi büyükşehirlerden özellikle Doğu Karadeniz illerine giden sürücülerin kullandığı güzergah durumunda. Bu güzergahta özellikle bayram tatillerinde yoğunluk yaşanıyor. Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de sorumluluk alanlarında kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Kontrolleri sırasında sürücülere yorgun ve uykusuz olup olmadıklarını sorup dikkatli ve trafik kurallarına uygun araç kullanmaları konusunda da uyarıyor. Sürücülere trafik kuralları ve yol güzergahı konusunda uyarıcı broşürler veriyorlar. Ekipler ayrıca bayrama bir gün kala sürücülerin bayramını kutlayıp, çikolata ve kolonya ikram ediyor.

Karabük Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan sorumluluk alanlarında 24 saat aralıksız sürücü ve yolcuların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için görev başında olduklarını, sürücülerin yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını trafik kurallarına uyarak araç kullanmalarını söyledi.

Sürücüler de bu uygulamadan memnun olduklarını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Trafik polisleri hem uyardı hem de çikolata ikram edip... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER