Travel Turkey Fuarı'nda Edremit ön plana çıktı


İzmir'de düzenlenen 9. Uluslararası Travel Turkey Fuarı'nda Edremit standı soğuk heykeller ile en farklı tanıtıma imza atan stantlardan birisi oldu. Yerli ve yabancı binlerce kişinin katıldığı fuarda Edremit'in doğal ve tarihi güzellikleri ön plana çıkartıldı.

10-13 Aralık tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 9. Uluslararası Travel Turkey Fuarı'nda Edremit standı yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin akınına uğradı. 30 ülkeden 900'de fazla katılıcının yer aldığı Travel Turkey'de Edremit Kaymakamlığı, Edremit Belediyesi, Ticaret odası ve turizmcilerin yer aldığı Edremit standında mitolojik kahramanlar Helen ve Paris'in konukları karşılaması ilgiyle takip edilirken Aeneas, Afrodit, zeytin toplayan kadın ve termalde yıkanan Afrodit soğuk heykelleri de en farklı tanıtım olarak ön plana çıktı.

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri tarafından konuklara ilçenin Kazdağları, termal turizm, Mavi Bayraklı plajlar, tarihi Antandros Kenti başta olmak üzere tarihi ve doğal güzellikleri anlatıldı.

Edremitli turizm sektörü temsilcileri de yerli ve yabancı sektör temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Travel Turkey Fuarı'nda Edremit ön plana çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER