Turist rehberleri terörü kınadı: Ülkenin geleceğinden endişe ediyoruz

Turist rehberleri terörü kınadı: Ülkenin geleceğinden endişe ediyoruz

Aydın Turist Rehberleri Odası (ATRO) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı, terörü lanetledi. Rehberler Günü kutlamalarını iptal ettiklerini belirten ATRO Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı, "2016 turizmi bitti, 2017 ve sonrasından çok, şu anda ülkemizin geleceğinden endişe ediyoruz." dedi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde faaliyet gösteren rehberler odası üyeleri 21 Şubat Dünya Rehberler Günü kutlamalarında terörü lanetledi. Kuşadası Atatürk Meydanı'nda Ankara'daki saldırıda şehit olanlar ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu sonrası açıklama yapan Aydın Turist Rehberler Oda Başkanı İsa Levent Gürçavdı, şunları kaydetti: "Birlikte yaşamak irademizi, kardeşliğimizi ve barışı hedef alan Ankara'daki hain saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Ülkemizde yaşanan terör saldırılarından dolayı 21 Şubat Dünya Rehberler Günü etkinliklerini kutlama olarak değil, anma şeklinde yapmaya karar verdik. Halkımızın mutluluğunu, demokrasi ve hukuk ilkelerine bağlılık gibi yüce değerleri güvenlik politikalarına feda edilmeden bu ve benzeri saldırıların kararlı biçimde hesabının sorulmasını faillerin yakalanmasını hesap vermesini istiyoruz.

Ülkemizde 2016 yılı turizm rezervasyonları yok gözüküyor. 2017 ve sonrasından çok şu an ülkemizin geleceğinden kaygı duyuyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Turist rehberleri terörü kınadı: Ülkenin geleceğinden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER