Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 26-31 Ocak'ta


Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan İMOB- Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 26-31 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ve üyesi 9 derneğin (ANSİMOD, İMOS, KAYMOS, MAKSDER, MOBDER, MOBSAD, MODSİAD, MUDER ve OMSİAD) işbirliğinde düzenlenen fuara Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB destek veriyor.

İstanbul Yeşilköy'deki CNR EXPO'da düzenlenecek fuarla ilgili bilgi veren MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, "2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığımız 3 milyar dolar mobilya ihracatının altyapısını bu fuarda oluşturacağız. Mobilya ihracatının başarısı CNR İMOB Fuarı'nın başarısına bağlı. Fuar ne kadar başarılı geçerse ihracatımız da ona bağlı olarak artıyor." dedi.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem de CNR İMOB Fuarı'na 524 firmanın katılacağını belirterek "Fuarımızı 12 yıldır istikrarlı bir şekilde düzenliyoruz. Bugün dünyanın 2. en büyük fuarı unvanını elinde bulunduran CNR İMOB, önümüzdeki yıllarda alanında dünyanın en büyüğü olma yolunda ilerliyor." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 26-31 Ocak'ta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER