Uyuşturucu operasyonu 5 tutuklu


Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından düzenlenen farklı 2 uyuşturucu operasyonda toplam 5 kişi tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Edinilen bilgilere göre Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler bundan 3 ay önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklu bulunduğu Bandırma M Tipi Cezaevinden tahliye olan E.K.'nin tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde ihbar aldı.

Sabaha karşı E.K'nin Çınar Mahallesi 59.Sokak üzerinde konutuna operasyon düzenleyen Bandırma Kaçakçılık Büro Amirliğine bağlı ekipler satışa hazır halde bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

E.K. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi Mahkemede tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

İlçede meydana gelen diğer olayda ise Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler Bursa'da ticari bir araçla Bandırma'ya uyuşturucu madde sokulacağı ihbarı üzerine 16 plakalı ticari aracı sabaha karşı ilçe girişinde takibe aldı.

H.A,R.K VE F.A'nın Bursa'dan getirdikleri bir miktara sentetik uyuşturucu, esrar ve amfetamini İhsaniye Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde ilçede ikamet eden Y.D'ye teslim ederken suçüstü yakaladı.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu operasyonu 5 tutuklu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER