Uyuşturucu ticaretinden aranan şüpheli, vurularak yakalandı


Kayseri'de uyuşturucu şüphelisi olduğu belirtilen ve polise silahla ateş eden şahıs, ayağından vurularak yakalandı. Şüpheli, hastanedeki tedavisinin ardından ayağı alçılı şekilde emniyete götürüldü.

Olay merkez Melikgazi ilçesi Demokrasi Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde uygulama yapan polislere durdurmak istedikleri araçtan ateş açıldı. Uyuşturucu şüphelisi olduğu anlaşılan Kenan C. (34) polisler tarafından sol ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan şüphelinin, hayati tehlikesinin bulunmadığı merminin ayak kemiği ve sinirlere zarar vermediği belirlendi. Şüpheli daha sonra ayağı alçılı şekilde hastaneden polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü. Bu sırada Kenan C.'nin, kendisini taburcu eden doktora sitem ettiği duyuldu. Hastaneden çıkarken şüpheliye polisler yardım etti.

Bu arada olay sırasında aynı araçta bulunan Kenan C.'nin 3 arkadaşı da yapılan çalışma sonucu gözaltına alındı. Şüphelilerin ifade alma işlemleri devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucu ticaretinden aranan şüpheli, vurularak yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER