Gökçek ile Arınç...Suçlarını örtmeye çalışan çocuk gibiler

Mehmet Göksu

Mehmet Göksu

13 Ağu 2016 15:48
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek darbe girişiminden sonra adeta kendisini parçalarcasına birilerini suçlama yarışı içerisinde .  Özellikle de Hizmet hareketini daha farklı bir hedefe koyuyor ve yeni yeni komplo teorileri ile de sanki bir şeyleri örtmeye çalışıyor gibi.

    Yıllardan beri Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek tonlarca suçu bugünlere kadar kamufle etmeyi becerdi. Bunun adeta artık kitabını yazdı.Herkesin bir fiyatı vardır prensibi ile kim satın alınacaksa suçunu örtmek için her yolu denedi ve satın aldı.Bunu en iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Bülent Arınç bilir.

    Gökçek’te  Arınç’ın suçlarını ve kusurlarını bilir ve ona göre davranır. Hatırlarsanız bir ara bir birine gireceklerdi . Cumhurbaşkanı araya girdi.
    Son günlerdeki  Gökçek’in komplo teorilerine bakacak olursanız,normal bir aklın izahta zorlanacağı şeyleri duyar olduk. Artık son kalan varsa aklın kırıntılarını kullanmak için zorlanan Gökçek, enerjisi de adeta bitiyor. Medya’da dolaşırken,yürümekte zorlandığı ,cümle kurarken sendelediğine şahit oluyorsunuz. Nereye kadar gidecek bu yalanlar ,uydurma komplo teorileri Sayın Gökçek. Artık şempazeliği bırak .Seni de tutuklarlar diye neredeyse altına yapacaksın, uykuların kaçıyor tahmin ediyorum. Ama kaçarın yok alacaklar seni de içeri. Arınç’da aynı yolun yolcusu.  Şimdiki söylediklerinizle kendinizi kurtaracağınızı mı sanıyorsunuz? 

    Deliğe tıkacaklar size de.Özürler falan kurtarmayacak. Size de,kafamızdaki kafasına koydu mu işiniz bitik demektir. C.Küçük’ün diline düştünüz ya tamamdır artık.

    Bu kadar yalan, bu kadar sahte itiraf ve tezvir Gökçek ve Arınç’ı da kurtaramayacağını kendileri de biliyor. Tek hedefleri zaman kazanmak 

    Cumhurbaşkanı’nın istediği şekilde ekranlara çıkıp medyayı meşgul ettiklerinden şimdilik o zamanı kazanıyorlar.

    Bu da benim komplo teorim sayın Gökçek.
    13 Ağu 2016 15:48
    YAZARIN SON YAZILARI