Yaptığının karşılığını görürsün

Mehmet Göksu

Mehmet Göksu

13 Eki 2016 14:34
  • Son üç yıldan beri ciddi bir imtihan geçiriyor Türk toplumu,17-25 Aralık tarihine gelinceye kadar sinsi ve gizliden yürütülen plan artık bu tarihten sonra açığa vurulmuş oldu.

    Ne yapılmak isteniyor,? Ne yapılıyor? Hırsızlığın zirvesini yaşayanlar, milletin malına eserlerine ve imkanlarına çöreklenenlerin dünyanın bildiğinin adeta Türkiye’de de dışa vurması idi. 

    Ama hırsızlığını kimsenin bilmediğini zanneden Türkiye’yi idare etmeye çalışanlar tutuştular.

    Bu durum 4 bakanın görevden uzaklaştırılması ve hatta bir bakanın da ‘Erdoğan dedi biz yaptık’ sözleri ile hırsızlığın tescillendiği cümleler dahi sarf edilmişti. Ama o bakan sanki canlı yayındaki itirafları kendisi söylememiş gibi geri çark etti.

    Bu tarihten sonra büyük hırsızlar artık büyük yalan ve iftiralara başladı ve dünyanın gönlünde taht kurmuş bir Hizmet Hareketine çamurlar atmaya, iftiralara başladılar. Kabataş yalanı ile başladı ve arkası devam etti. Binleri aşan hakaret ve iftiralar bizzat’ Hırsız’ ve avaneleri tarafından çirkef ağızlarından çıktı. 

    ‘Başörtülü bacım ‘yalanı,’70 kişinin işemesi ‘yalanı  vb artık ipin ucu kaçtı ve yalan yalan  yalan ...

    Toplumu adeta bu yalan ve iftiraları ile bir yere doğru sürüklediler ve Hizmet Hareketine karşı kışkırtıp insanları kutuplara ayırdılar. Aileleri parçaladılar, çocukları ailelerinden uzaklaştırdılar. Anadolu insanının el emeği göz nuru ve varını yoğunu ortaya koyarak  inşa ettiği müesseselere çöreklendiler bunları hiçe saydılar.

    Helal kazançla Türkiye’ye katma değer üreten büyük bütçeli şirketlere uydurma bahanelerle çöktüler. Hırsız artık eşkıyalığa terfi etti. İmanda zirve olan bu şirket sahipleri ‘Allah dilerse tekrar verir’ tevekkülü ile hiç seslerini dahi yükseltmediler. İnanıyorlar ki sebepsiz yere malları ellerinden alınıyordu.

    Adil hakim ,dürüst avukatlar, dürüst insan yetiştirme ideali ile hareket eden öğretmenler  ve idareciler hiç bir suç işlemedikleri halde hapislere atıldılar ,mesleklerinden ihraç edildiler ,açlığa ve sefalete sürüklendiler.

    Medya bir kelimelik dahi Hırsızın aleyhine haber yapıyor ve konuşmalar yapılıyorsa hemen kapattılar binlerce gazeteci işsiz ve yüzlerce medya kapatıldı, uydudan çıkartıldı, internet girişi yasaklandı.

    Bu günlerde dünyanın  kullandığı bir programı indirdi kullandı diye uydurma bir yalan ile yine yalancıların işaretleri ile insanlar içeri alınıyor ve işkencelerle bu insanların hayat haklarına özgürlüklerine engel olunuyor.

    Ne olacak şimdi.

    Bir düşünün bundan önceki  zulümleri yapanların akıbetini, aynısı bu hırsız ,yalancı ve müfterilerin başına gelecek. 
    Allah ,ihmal etmez ,imhal eder.

    Madurlar, mazlumlar, mahkumlar sabredin . ’Sizden öncekilerin başına gelenler ,sizin başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi zannediyorsunuz.’ Daha ne kadar sabredeceğiz? Bunun cevabı Allah katında malum, kimse buna tarih veremez. Sabredeceğiz...İnanıyorsanız üstünsünüz...Siz hırsız değilsiniz, iftira atmadınız,.. yalan söylemediniz...milletin malına çökmediniz...İbadet ve duada zirveye tırmanacak gerisini Allah’a havale edeceksiniz...

    13 Eki 2016 14:34
    YAZARIN SON YAZILARI