Yeni kitaplarla Kaynak Yayınları fuarda

Yeni kitaplarla Kaynak Yayınları fuarda

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda Kaynak Yayınları da stantlardaki yerini aldı. İlahiyatçı Yazar Ali Demirel de bugün, Peygamber Efendimiz (sav) döneminde aile hayatının nasıl olduğuna ışık tutan, günümüzde artan aile geçimsizliklerine çözüm arayan ' İslam'ı Nasıl Yaşadılar' isimli kitabı imzaladı.

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı. Kaynak Yayınları da stantlarda yerini aldı. 9 gün sürecek fuar boyunca 9 ayrı yazarın imza gününün olacağı Kaynak Yayınları'nda çok sayıda da panel düzenlenecek.

Bu yılki programa ilişkin konuşan Kaynak Kültür Yayınları Genel Müdür Yardımcısı Ali Ayhan Çetintaş "9 yayınevi ile bu fuardayız. Birçok imza etkinliklerimiz, panellerimiz var. 9 yazarımız burada kitaplarını imzalayacaklar. Ömür Akkor'un mutfak şovu olacak. Amacımız tüketicilere, okuyuculara burada farklı anlar yaşatmak. Geçtiğimiz yıllarda büyük memnuniyetler aldık. İnşallah devamına gayret göstereceğiz." İfadelerini kullandı.

'İslam'ı Nasıl Yaşadılar' isimli kitabın imza gününde okurları ile bir araya gelen Yazar Ali Demirel de kitabın içeriğinden bahsetti. Demirel, kitabı ile ilgili şunları söyledi: "Öteden beri insanın ortak problemi, 'acaba ben bu dünyada nasıl mutlu olabilirim' İnanmış insan da hem bu dünyada hem ahirette nasıl mutlu olabilirim diyor. Allah hem bu dünyada hem ahirette mutluluğu yakalamak için görevli insanlar göndermiş. Onlar peygamberler. Onlar hayat duruşu, yaşam biçimi ile bizi her iki cihan mutluluğunu kazandırmak için bir takım prensipler ortaya koyuyorlar. Kitabımızda gerek sosyal hayatımızda, gerek iş hayatımızda, gerek aile hayatımızda önümüze bir problem gelince bunu nasıl aşacağımızı anlatmaya çalıştım. Peygamberimiz (sav) hem en ideal babadır, hem en ideal devlet başkanıdır, hem en ideal askerdir. Sosyal hayatta her problemin cevabı Efendimiz'in hayatında mevcut. Bugün evlerde yangın var. Muhafazakar dediğimiz insanlar arasında bile boşanma oranı her geçen gün artıyor. Burada Efendimiz nasıl bir eşti, Hatice Annemiz nasıl bir eşti, bunların cevaplarını bulmak mümkün."

CİHAN
<< Önceki Haber Yeni kitaplarla Kaynak Yayınları fuarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER