Yeni Şafak'ın müdüründen gazeteciye çirkin sözler

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Zaman Amerika Muhabiri İhsan Denli'ye "O terbiyesizlik karşısında dişlerini dökmeliydim. Dökecektim de. Şükret..." ifadelerini kullandı. İhsan Denli de Yeni Şafak müdürüne Burhan Altıntop'un bir sahnesinden alıntı yaparak ilginç bir cevap verdi.

Zaman muhabiri kendisini tehdit eden İbrahim Karagül'e böyle cevap verdi

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gittiği ABD gezisinde Zaman Amerika ve Cihan Haber Ajansı Washington muhabiri İhsan Denli'ye saldırdığı iddia edildi. Karagül, "O terbiyesizlik karşısında dişlerini dökmeliydim" dedi.

2014'te Türkiye'den sınır dışı edilen, Zaman muhabiri Mahir Zeynalov, Twitter hesabından İbrahim Karagül'ün fotoğrafını yayınlayarak, İbrahim Karagül'ün Washington’da muhabir İhsan Denli’ye saldırdığını yazdı.

Bu tweet'e cevap veren Karagül, "Ben seni dövmedim çocuk. O terbiyesizlik karşısında dişlerini dökmeliydim. Dökecektim de. Şükret..." ifadelerini kullandı.



Karagül'ün tehditlerine karşılık muhabir İhsan Denli de Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Beyfendi ben sadece fotoğraf çekiyordum. Size karşılık dahi vermedim. Meslektaşlarınız da buna şahit. Dişlerini dökme" meselesine gelince..."

Bu paylaşımın ardından gazeteci Denli, Burhan Altıptop'un oynadığı bir diziden altını yaparak Karagül'ün tehditkar ifadelerine karşılık verdi.




<< Önceki Haber Yeni Şafak'ın müdüründen gazeteciye çirkin sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER