22. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Antalyada

22. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Antalyada yapıldı -Fuarda 22 ülkeden gelen üniversite ve kolej temsilcileri, Antalyalı gençlerle buluştu


ANTALYA (A.A) - Üniversiteyi yurt dışında okumak isteyen adaylara, eğitim ve burs imkanlarının anlatıldığı 22. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Antalyada düzenlendi.
     Divan Talya Otelde gerçekleştirilen fuarda 22 ülkeden gelen üniversite ve kolej temsilcileri, kurdukları stantlarda öğrencilere bilgi verdi.
     IEFT Genel Koordinatörü Deniz Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarı Bursa, İzmir, Ankara, İstanbul ve Adanadan sonra Antalyaya açtıklarını söyledi.
     Fuara yurt dışından 22 üniversite ve kolejin katıldığını ifade eden Akar, Öğrenciler fuarda yurt dışında dil eğitim, yaz okulları, üniversite lisans programları, yüksek lisans, değişim programları, staj, work and travel programları gibi konularda bilgi alıyor, kayıt yaptırıyorlar dedi.
     Akar, fuara ağırlıklı olarak lise ve üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiğini, bunun yanında yabancı dilini geliştirmek isteyenlerin de katıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 22. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER