2. Bursa Kastamonu Günleri bilgilendirme toplantısı

2. Bursa Kastamonu Günleri bilgilendirme toplantısı


KASTAMONU (A.A) - Bursa Kastamonulular Derneği (Bursa Kas-Der) tarafından 2. Bursa Kastamonu Günleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Bursa Kas-Der Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tiftik, Susak Kafede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, etkinliğin amacının, iki şehir arasında barış ve kardeşlik köprüsü kurmak, ticari ve turizm işbirliklerini artırmak, iki şehre ait markaları buluşturmak ve Bursada yapımı devam eden Kastamonu evini tanıtmak olduğunu söyledi.
     Bursada çok az bir nüfusa sahip olmalarına rağmen bu etkinliği sürdürmeye çalıştıklarını aktaran Tiftik, Başarılı da olduğumuzu düşünüyorum. Bu etkinliği Ankarada ve İstanbulda yapıldığı için yapmıyoruz. Bursada artık hiç kimse Kastamonunun haritadaki yerini sormuyor. 2 yıldır Bursa basınını Kastamonuya getirip ilçelerimizi gezdiriyoruz. Bu yıl Tosyayı gezdiler diye konuştu.
     Toplantıya, derneğin yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüsnü Acar, Türk Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Ferhan Çapraz ve Anadolu Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Sabahattin Büyükoral katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 2. Bursa Kastamonu Günleri bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER