3. Kök Hücre Sempozyumunda KÖGEM iki

3. Kök Hücre Sempozyumunda KÖGEM iki ödül aldı -Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KÖGEM), İstanbulda gerçekleştirilen 3. Kök Hücre Sempozyumunda iki ödül aldı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KÖGEM), İstanbulda gerçekleştirilen 3. Kök Hücre Sempozyumunda iki ödül aldı.
     KOÜden yapılan açıklamada, KÖGEMin Nöral Kök Hücre İzolasyonu, Çoğalma ve Farklılaşmasında Hücre Dışı Matriks Proteinlerinin Önemi başlıklı çalışma ile en iyi bildiri ikincilik ödülünü almaya hak kazandığı bildirildi.
     KÖGEM Müdürü Prof. Dr. Erdal Karaöz, Seda Ünal, Özlem Sağlam ve Yüksek Lisans Öğrencisi Cansu Subaşından oluşan KÖGEM ekibi, ayrıca Marmara Üniversitesi İmmunoloji Bilim Dalından Doç. Dr. Tunç Akkoç ile birlikte yürüttükleri TÜBİTAK projesi kapsamında elde edilen sonuçları içeren I.V. ve I.P. Uygulanan Mezenkimal Kök Hücrelerin Akut Astım Fare Modeli Üzerine Etkisi başlıklı çalışma ile de en iyi bildiri üçüncülük ödülü aldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 3. Kök Hücre Sempozyumunda KÖGEM iki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER