89. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi paneli

89. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi paneli -CHP Grup Başkanvekili İncenin konuşmacı olduğu Karabağlar Belediyesi tarafından kongre ve nikah salonunda düzenlenen panele, daha önce salonda tören düzenlemek üzere tarih almış çift


İZMİR (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İncenin konuşmacı olduğu Karabağlar Belediyesi tarafından kongre ve nikah salonunda düzenlenen panele, daha önce salonda tören düzenlemek üzere tarih almış çiftin nikahı için ara verilmek zorunda kalındı.
     İnce, Karabağlar Belediyesi tarafından Çalıkuşu Kongre ve Nikah Salonunda düzenlenen 89. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi konulu panelde yaptığı konuşmada, partisinin yıllar içinde ANAP, DYP, MHP, Adalet Partisi gibi çok sayıda partiyle siyasi mücadele içine girdiğini, ancak AK Partinin birçok özelliğiyle tüm bu partilerden farklı olduğunu ifade ederek, AK Partinin yürüttüğü politikalarla Türkiyeyi kutuplara ayırdığını ileri sürdü.
     Cumhuriyet Bayramında Ankarada yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu dile getiren İnce, şunları söyledi:
     Biz Cumhuriyeti cephede kurduk, meydanlarda kutluyoruz. Onlar, partilerini beş yıldızlı otellerin lobilerinde kurdular, pastanelerde kutluyorlar. Onlar ABDden korkarlar, biz Allahtan korkarız. Biz Cumhuriyeti sokaklarda kutlarız, onlar yürümeyi sevmezler, yürütmeyi severler. Gelmiş geçmiş iktidarlarla bu iktidar arasındaki en büyük fark, Türkiyede ilk kez bir iktidar, dış politika ve Ortadoğu politikasını mezhep üzerinden yürütüyor. Türkiyenin politikası bu kadar ucuz mu, bir ülkenin geleceği mezhebe indirilebilir mi-
    
     -Panele nikah arası verildi-
    
     Bu arada, Karabağlar Belediyesinin Çalıkuşu Kongre ve Nikah Salonunda yapılan panelin organizasyonunda sıkıntı yaşandı.
     Salonda daha önce nikah kıydırmak üzere gün alan çiftin töreni nedeniyle panele ara verilmek zorunda kalındı. Evlenecek çiftin ve davetlilerinin gelmesi üzerine, yapılan anonsla izleyicilerden salonu boşaltmaları istendi.
     Yarım saat süreyle nikah arası verilen panele daha sonra devam edildi.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 89. Yılında Cumhuriyet ve Demokrasi paneli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER