Balyozu elinden bırak, sahanı ben yapacağım

Balyozu elinden bırak, sahanı ben yapacağım


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, balyoz ile taş kırarak kendilerine oyun alanı açmaya çalışan çocukların isteğini yerine getirdi.
     Bazı inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Araklıya giden Vali Kızılcık, yol güzergahında oynayan çocukların elinde bulunan balyoz dikkatini çekerek yanlarına gitti.
     Bir süre çocuklarla sohbet eden Vali Kızılcık, çocukların balyoz ile kendilerine oyun alanı açmaya çalıştıklarını öğrendi.
     Taşları kırmalarının ardından alanda futbol oynamak istediklerini anlatan çocukların bu çalışmasına şaşıran Vali Kızılcık, Sen o balyozu bırak. Ben sizin sahanızı yapacağım dedi.
     O anda yanında bulunan Araklı Kaymakamı Avni Kulaya çocuklara oyun alanı yapılması için talimat veren Kızılcık, çocukların sağlıklı yetişmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, Yaz tatili uzun bir süre. Bunu yavrularımızın iyi bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Bizler çocuklarımızı iyi yönlendirmeliyiz. Elbette dinlenecekler ve spor yapacaklar. Ancak en önemlisi kitap okuyacaklar ifadelerini kullandı.
     Vali Kızılcık, daha sonra çocuklara kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Balyozu elinden bırak, sahanı ben yapacağım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER