Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi

Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi -Proje kapsamında Diyarbakırda genç sporculara malzeme dağıtımı yapıldı -Vali Toprak: Spor, ahlaklı bir insan demektir


DİYARBAKIR (A.A) - Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi kapsamında Diyarbakırda sporculara malzeme dağıtımı yapıldı.
     Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonunda yapılan törende, Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde, Judo, Karate ve Tekvando federasyonlarınca başlatılan proje kapsamında 50 okuldan bin sporcuya badminton, 100 sporcuya judo ve 330 sporcuya da tekvando malzemeleri dağıtıldı.
     Törende konuşan Vali Mustafa Toprak, federasyonların ortak girişimiyle büyük bir proje başlatıldığını bildirdi.
     Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi adıyla başlatılan projeyi çok önemsediklerini ifade eden Vali Toprak, Sizler için çok hayırlı olacağını düşünüyoruz. Bu güzel faaliyetler sonucunda, bayrağımızı yükseklerde dalgalandıracak, hepimizi gururlandıracak başarılara ulaşacağınıza inanıyorum. Hepinizden büyük beklentilerimiz var. Sizler hem derslerinize çalışacaksınız hem de tekvando ve judoya gönül vereceksiniz. Size sunulan imkanları iyi bir şekilde değerlendireceksiniz dedi.
     Gençlere verilen desteklerin tüm ülke sathına yayılacağına inandığını dile getiren Toprak, Sizleri seviyoruz. Siz de birbirinizi yürekten, zihinden ve coşkuyla seviyorsanız sporun bizi götürmek istediği hedefe varmışız demektir. Çünkü spor, ahlaklı bir insan demektir şeklinde konuştu.
     Vali Toprak, projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar ise, Diyarbakırın tarih ve peygamberler şehri olduğunu, artık sporcu şehri olarak da anılmasını istediklerini ifade etti.
     Diyarbakırın tekvandoda iki şampiyon çıkardığını anlatan Taşpınar, Bu yetmez bu kadrolar içerisinde daha onlarca Avrupa ve Dünya şampiyonunu buraya çıkartacağız dedi.
     Törende malzeme dağıtımının ardından tekvandocular kısa bir gösteri sunarken Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Vali Mustafa Topraka plaket verdi.
    
     Muhabir: Aziz Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bir Çocuk Bir Gelecek Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER