Boyamak sizden, iskele harcı bizden

Boyamak sizden, iskele harcı bizden -Beyoğlu Belediyesinin başlattığı kampanya ile dış cephe boyası eskimiş ve yıpranmış binalar boyanacak


İSTANBUL (A.A) - Beyoğlu Belediyesinin tüm ilçede başlattığı boya kampanyası ile dış cephe boyası eskimiş ve yıpranmış binalar boyanacak.
     Beyoğlu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Boyamak sizden, iskele harcı bizden sloganıyla başlatılan Güzel Beyoğlu Projesi ile bugüne kadar 5 binden fazla tarihi yapı yeniden boyandı, bakım ve onarımları yapıldı.
     Beyoğlu Belediyesi bu projenin devamında ilçedeki tüm binaların boya, bakım ve onarımı için Türkiyenin sektöründe öncü boya firmalarıyla protokol imzaladı.
     Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve duyarlılıkla katkı sağladığı kampanya, Beyoğlu Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü Kentsel Tasarım Atölyesi tarafından yürütülüyor.
     İlçedeki tüm binaların boyanması için her türlü kolaylığı sağlayan Kentsel Tasarım Atölyesi, vatandaşlarla birebir görüşmeler ve toplantılar yapıyor, kampanya hakkında bilgi veriyor.
     Kampanyaya göre, vatandaşlar, boya firmaları ile imzalanan protokol neticesinde en kaliteli boyaları en makul ücretlerle temin ediyor, kendilerinden iskele harcı alınmıyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Evrensel bir miras kabul ettiğimiz Beyoğlunun tarihi dokusunu korumak amacıyla başlattığımız seferberliğimiz devam ediyor. Projenin yeni etabında da binalarımızın bakım ve onarımında vatandaşımızın yanındayız. Önceki uygulamalarda olduğu gibi yine iskele harcı almıyoruz. Ayrıca 4 büyük boya firması ile anlaşarak vatandaşların en makul fiyatla boya almalarını sağlıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Boyamak sizden, iskele harcı bizden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER