Bursa 11. Kitap Fuarı sona erdi

Bursa 11. Kitap Fuarı sona erdi -Fuarı, 255 bin 500 kişi ziyareti etti


BURSA (A.A) - TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa 11. Kitap Fuarını 255 bin 500 kişi ziyaret etti.
     TÜYAPtan yapılan açıklamaya göre, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde, 9-17 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuarı 255 bin 500 kişi ziyaret etti.
     Bursada, Kitap Baharı sloganıyla gerçekleştirilen fuara, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. 9 gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk etkinlikleri gibi 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla buluştu.
     Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak, 90a yakın eğitim kurumunun katılımıyla hazırlanan Bursa Eğitim Fuarı, üniversiteler, meslek yüksek okulları, özel ve kamuya ait eğitim kurumları, ana okulları, dershaneler, dil kursları, danışmanlık firmaları, kırtasiye firmaları, eğitim araç gereç firmaları, sendikalar, vakıflar ve kreşlerden oluşan geniş konseptiyle dikkat çekti.
     Ziyaretçilerin, yurt dışı eğitimden sınav sistemlerine ve uluslararası iş hayatına kadar tüm eğitim olanakları hakkında bilgi edinmelerine olanak sağlayan eğitim fuarı, oluşturduğu Üniversiteler özel kısmında yer alan devlet ve vakıf üniversiteleri aracılığı ile lise 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ve potansiyel üniversite öğrencilerine, ilgi duydukları ve merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatını sundu.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursa 11. Kitap Fuarı sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER