Bursa Doğa Av 2012 Fuarı

Bursa Doğa Av 2012 Fuarı -7-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarı 52 bin 478 kişi ziyaret etti


BURSA (A.A) - Bursada, 7-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 4. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarını (Bursa Doğa Av 2012), 52 bin 478 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.
     Tüyap Bursa Fuarcılık AŞden yapılan yazılı açıklamada, Tüyapın Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAF) işbirliği Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu (AYHAK), Yaban TV, Av Tutkusu Dergisi, Balık Dergisi, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) desteğiyle hazırlanan fuarın, 7-10 Haziran tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildiği belirtildi.
     24 ülkeden 228 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla düzenlenen uluslararası nitelikteki fuarı, yurt içi ve yurt dışından toplam 52 bin 478 doğa ve av tutkununun ziyaret ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
     Sektörün en büyüğü olarak 4 gün boyunca ziyarete açık kalan fuar, ülke avcılığında gelinen son noktayı ve sektörün gücünü tüm Avrasya coğrafyasına gösterdi. Katılımcı firmaların yeni pazarlara ulaşmasına ve iş bağlantıları kurmasına imkan sunan, av sezonu öncesinde yaban hayatın korunmasında halkımızı bilinçlendiren fuar, Afganistan, Almanya, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Kırgızistan, KKTC, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Pakistan, Rusya, Sudan, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistandan davetli profesyonel ziyaretçilere, yurt içinden ise avcılık ve doğa sporları ile ilgilenen kişilere ev sahipliği yaptı.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Bursa Doğa Av 2012 Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER