Dava Düştü adlı tiyatro gösterisi Muğlada

Dava Düştü adlı tiyatro gösterisi Muğlada sahne aldı


MUĞLA (A.A) - Muğlada Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencileri ve çalışanlarının oynadığı Dava Düştü adlı tiyatro gösterisi sahne aldı.
     Muğla İl Özel İdaresi Kültür Merkezide sergilenen oyun öncesinde izleyicilere, Koruyucu Aile Projesi konulu kısa film izletildi.
     Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkiraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, korunmaya muhtaç çocuklara imkan verilmesi halinde, çocukların başaramayacakları iş, sportif ve kültürel faaliyet olmadığını söyledi.
     Yetiştirme yurdunda kalan gençlerin yaptıkları kültürel faaliyetlerle topluma duyarlı birey olarak yetiştiklerine değinen Akkiraz, İşte bunu en güzel örneği bu tiyatro gösterisi. Tiyatro gösterisi öncesinde çocuklarımıza diksiyon dersi verildi. Oyuncuların sergilediği performans onların zoru başardığının en güzel göstergesi. Bu nedenle gençlerimizi kültür ve spor faaliyetlerine yönlendirmeliyiz dedi.
     Akkiraz, senaryosunu Fethiye Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahinin yazdığı oyunun, geçtiğimiz günlerde Dalaman ve Marmariste de sahnelendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dava Düştü adlı tiyatro gösterisi Muğlada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER