Ekonomik ve Sosyal Kalkınmada Yerel

Ekonomik ve Sosyal Kalkınmada Yerel Dinamikler ve Kardeşlik konferansı


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediyesi Eğitim ve Kültür İşleri Müdürlüğü, Ekonomik ve Sosyal Kalkınmada Yerel Dinamikler ve Kardeşlik konferansı düzenledi.
     Dilovası Belediyesinde düzenlenen konferansta konuşan Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerel dinamiklerde kardeşliğin önemli bir unsuru olduğuna dikkati çekerek, toplumdaki kardeşlik olgusunun ekonomiye yansıdığını ve sosyal yapıda da etkili olarak insanların moral değerlerini yükselttiğini söyledi.
     Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ise Belediye Kültür Merkezi inşaatının en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, Bu türlü faaliyetlerin artık kültür merkezinde ilçe halkımızın hizmetinde olacaktır. Artık kültürel faaliyetlere daha çok önem vermekteyiz, halkımıza ülkemizin mümtaz şahsiyetlerini güncel ve sosyal konularda konuşmacı olarak getireceğiz diye konuştu.
     Programın sonunda Yaman ve Dilovası İlçe Kaymakamı Göç tarafından Aykaça Dilovası-Hersek arasında yapılacak Körfez Geçiş Köprüsünün temsili fotoğrafı ve çiçek verildi.
     Konferansa KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç, Dilovası Belediye Başkanı Yaman, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Soner Şahin, TRT Programcısı ve Spikeri Gökhan Telkenar, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ekonomik ve Sosyal Kalkınmada Yerel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER