Eskişehir Expo İhracat Rehberi Tanıtım Toplantısı

Eskişehir Expo İhracat Rehberi Tanıtım Toplantısı -ETO Başkanı Karacan: Bugün Eskişehir mükemmeli hedeflemiş bir markadır


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hazırlanan Eskişehir Expo İhracat Rehberi ve www.eskisehirexpo.cominternet portalı düzenlenen tanıtım toplantısıyla sanayici ve iş adamlarının beğenisine sunuldu.
     ETO Başkanı Harun Karacan, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Eskişehirin mükemmeli hedefleyen bir marka haline geldiğini söyledi.
     Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenen Eskişehir Expo rehberinin tanıtım toplantısı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun rehbere ilişkin tebrik konuşmalarının yer aldığı sunumlarla başladı.
     Toplantının açılış konuşmasını yapan ETO Başkanı Harun Karacan, Eskişehirden övgüyle söz etti.
     Bugün Eskişehir Mükemmeli hedeflemiş bir markadır diyen Karacan, şöyle devam etti:
     Mükemmele yönelik hedefleri gerçek kılmak için var gücümüzle çalıştık. Değer yaratabilecek her türlü çalışma için bütün imkanları seferber ederek, titizlikle uyguladık. Eskişehirin küresel arenada var olması için uğraştık. Eskişehiri dünyaya yakın olmaya entegre ettik. Büyük işler büyük hayallerle mümkündür o hayal bizde var. Bu meşakkatli yola azimle çıkarak, katılımcılarımızla bunu başardık.
     Yunus Emre, Seyit Battal Gazi gibi Eskişehirin önemli isimlerinden feyiz alarak çalıştıklarını aktaran Karacan, toplantıya katılan sanayici ve işadamlarından rehbere yeni firma isimleri eklemek için destek istedi.
     Toplantıya Makedonyanın Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Oda başkanları, il müdürleri ve çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Eskişehir Expo İhracat Rehberi Tanıtım Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER