Gölcük Vizyon 2023 Projesinin üst kurul

Gölcük Vizyon 2023 Projesinin üst kurul toplantısı yapıldı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirilen Gölcük Vizyon 2023 Projesinin üst kurul toplantısı KOÜ Umuttepe Yerleşkesinde yapıldı.
     Projenin faaliyet alanlarının görüşüldüğü toplantıda, 2013 yılında Gölcükün geliştirilmesi için hangi projelerin oluşturulacağı ve bu projelerin bütçe ödenekleri konuları görüşüldü.
     Toplantıda konuşan KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, üniversitenin bilginin üretildiği, şekillendirildiği ve paylaşıldığı yer olduğunu belirterek, Gölcük Belediyesinin bunu çok iyi fark ettiğini söyledi.
     Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyinin üniversite ile iş birliği yaparak, Kocaeli Üniversitesinin bilgi birikimini halka aktardığına dikkat çeken Komsuoğlu, Bu bağlamda Gölcük Belediyesi, üniversitemizi de bünyesine katarak önemli bir adımla Gölcük Vizyon 2023 Projesini hayata geçirdi dedi.
     Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise projenin altı aylık süreçte başta, 19. Uluslararası Zühtü Muridoğlu Ahşap Sempozyumu olmak üzere önemli birçok adım atıldığını ifade ederek, Önümüzdeki süreçte Gölcük halkının bu projeden ne gibi beklentilerinin olduğunu ölçmeye yönelik çalışmalar yapılacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gölcük Vizyon 2023 Projesinin üst kurul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER