Gönül Elçileri projesi

Gönül Elçileri projesi -Adıyamanda projenin ilk toplantısı yapıldı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda, Gönül Elçileri projesinin ilk toplantısı yapıldı.
     Toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Valilik Toplantı Salonunda Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaşın eşi Beyhan Demirtaş başkanlığında toplantı yapıldı.
     Burada konuşan Beyhan Demirtaş, projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın da katılımıyla aralık ayında Ankarada başlatıldığını belirterek, Gönüllülük, insanları mutluluğa ulaştıran, geçmiş, bugün ve gelecek arasında hayatın devamını sağlayan, çok güçlü ve önemli bir hizmet anlayışıdır. Bugün, bizler de burada geçmişi ve bugünü birleştirerek geleceğimizi inşa etmek için bir araya geldik dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ise Gönül Elçileri projesi ve koruyucu aile sistemiyle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
     Toplantıya TOGEM Koordinatörü Sümeyye Şafak, kamu kurum ve kuruluş amirlerinin eşleri, sivil toplum kuruluşu başkanlarının eşleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER