Gönül Elçileri projesi

Gönül Elçileri projesi -Kaymakamı Fatih Kızıltoprakın eşi İlke Kızıltoprak başkanlığındaki gönül elçileri, Murgul Çocuk Yuvasını ziyaret etti


ARTVİN (A.A) - Borçka ilçesinde Gönül Elçileri projesi kapsamında belirlenen gönül elçileri, ziyaretlere başladı.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan himayesinde hayata geçirilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprakın eşi İlke Kızıltoprak başkanlığındaki gönül elçileri, Murgul Çocuk Yuvasını ziyaret etti.
     İlke Kızıltoprak, düzenli aralıklarla, gönül elçileriyle Borçka ve köylerinde yaşayan, bir şekilde mağdur olmuş, yaşlı, engelli veya ihtiyaçlı ailelere ziyaretler yapacaklarını belirterek, Bu ziyaretlerle Borçkanın dostluk, huzur ve dayanışma zeminini yeniden imar edeceğiz dedi.
     Murgul Çocuk Yuvasına gerçekleştirdikleri ilk ziyarette Yurt Müdürü Aslan Kılıçtan bilgi aldıklarını ifade eden Kızıltoprak, Hazırladığımız anne yemeklerini çocuklara ikram edip onlarla sohbet etme fırsatı bulduğumuz için sevinçliyiz. Biz öyle bir milletin torunlarıyız ki yardımlaşmanın ve paylaşmanın en erdemli ve faziletli insani değerler olduğu bilinciyle büyütüldük. Böylesi anlamlı bir programı sizlerle gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Ümit ederim ki bugün 50 kişi olarak başladığımız kadromuz katlanarak ve çoğalarak devam eder diye konuştu.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER