Hayata Pas Ver Projesi

Hayata Pas Ver Projesi -Denizli Emniyet Müdürlüğünün dar gelirli aile çocuklarını desteklemek amacıyla hazırladığı proje kapsamında futbol turnuvası düzenlendi


DENİZLİ (A.A) - Denizli Emniyet Müdürlüğünün, dar gelirli aile çocuklarını desteklemek amacıyla hazırladığı proje kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.
     Proje kapsamında 20 takımın katıldığı maçların ilki A Grubundaki Karşıyaka Tomurcukspor ile Kamp Fırtınaspor arasında Servergazi Yeşilköy Halı Sahasında yapıldı.
     Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeye katılan 220 çocuktan her birinin toplum hayatına kazandırılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.
     Kulüp başkanları, koordinatörler ve antrenörler ile ev ziyareti yaptıklarını söyleyen Bulut, Arkadaşlarımızı ailelerle bütünleşmiş bir şekilde görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın ailelerinden ve öğretmenlerinden aldığımız çok güzel izlenimler var. Aileler çok şaşkın, tabii onlar da başta böyle bir şeyi hayal etmiyorlardı. Basit bir futbol organizasyonu olarak düşünüyorlardı ama bizimki bir sosyal projeydi. Çocukların o atmosferi, heyecanı yaşaması lazım ki biz onları bunun içine çekebilelim. Şu anda bunu başardık.
    
     -Öğrencilerin derslerdeki başarısı arttı-
    
     Hayata Pas Ver adlı projeden her gün küçük projeler doğduğunu anlatan Bulut, projede yer alan öğrencilerin derslerdeki başarısının arttığını ifade etti.
     Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi desteğiyle bir dershane oluşturmak ve çocukları desteklemek istediklerini söyleyen Zeki Bulut, projenin tanıtımı için 18 Şubat tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ve ve spor dünyasından birçok ismin katılımıyla turnuva kura çekimi yapıldığını hatırlattı.
     Zeki Bulut, spor dünyasından önemli isimlerin katılımıyla projenin daha iyi tanıtıldığını ve tüm Türkiyeye örnek olduğunu dile getirdi.
     Öğrencilerden Hasan Tosun, çok güzel bir proje olduğunu belirterek, Bu sayede yeni arkadaş ortamları edindim. Daha da sosyalleştim. Derslerimde başarım arttı, derslere katılım oranım arttı dedi.
     Karşıyaka Tomurcukspor ile Kamp Fırtınaspor arasındaki karşılaşma, 4-0 Kamp Fırtınasporun galibiyetiyle sona erdi. Turnuva kapsamında 2 Nisana kadar gruplarda devam edecek karşılaşmalardan sonra 4 Nisanda yarı finaller yapılacak. Turnuvanın finali, 16 Nisanda Atatürk Stadında gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Hayata Pas Ver Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER