Huzur Sokağı Bursada sahnelendi

Huzur Sokağı Bursada sahnelendi -Şule Yüksel Şenlerin eserinden sahneye uyarlanan ve baş rolünde Yaşar Alptekinin rol aldığı oyun, Bursada sanatseverlerden tam not aldı


BURSA (A.A) - Şule Yüksel Şenlerin aynı adlı eserinden sahneye uyarlanan ve baş rolünde Yaşar Alptekinin rol aldığı Huzur Sokağı adlı oyun, Bursada sanatseverlerden tam not aldı.
     Tiyatro oyunu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının katkılarıyla, İstanbul Tiyatro Temaşa tarafından Tayyare Kültür Merkezinde (TKM) sahnelendi. Oyunda rol alan Yaşar Alptekin ve diğer oyuncuların performansı, seyircilerin beğenisini topladı.
     Tiyatro oyununu izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Huzur Sokağı adlı kitabı gençlik yıllarında okuduğunu ve çok etkilendiğini hatırlattı. Altepe, oyuncuların izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattığını dile getirerek, Huzur Sokağı, hayatımda çok önemli yeri olan ve beni de çok etkileyen bir romandı. Yazarı Şule Yüksel Şenler de o dönemlerde çok örnek alınan bir kişiydi dedi.
     Baş rolde oynayan Alptekin, tiyatro gösterisinin ardından, Namazla Yeniden Doğdum adlı kitabını sevenleri için imzaladı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Semih Kır / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Huzur Sokağı Bursada sahnelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER