Kadın Hastalıkları konulu sağlık semineri

Kadın Hastalıkları konulu sağlık semineri -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Kepez bölgesinde yaptığımız çalışmalar her geçen gün artarak devem edecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, ilçenin 6 ayrı noktasında düzenlediği step-aerobik ve pilates kurslarına katılan ev hanımlarına yönelik olarak, Kadın Hastalıkları konulu sağlık semineri düzenledi.
     Kepez Belediyesi Spor Salonunda Kadın Doğum Uzmanı Dr. Bade Ilgın tarafından verilen seminere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Özsoy ve ilçede 6 ayrı noktada spor kursu gören ev hanımları katıldı.
     Hakan Tütüncü, yaptığı açılış konuşmasında, sosyal belediyecilik noktasında vatandaşın huzurunun, mutluluğunun ve memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, kadınlara çok kıymet verdiklerini, sportif etkinlik ihtilaçlarını karşılamak adına spor tesislerinin kapılarını kadınların hizmetine açtıklarını söyledi.
     Tütüncü, Ev hanımlarımız, modern spor tesislerimizde bir yandan spor yaparken, diğer yandan da mahalledeki arkadaşlarıyla güzel bir sosyal ortamda beraber olma imkanını buluyorlar dedi.
     Kepezde 6 ayrı bölgede düzenledikleri aerobik-pilates ve step kurslarına Duraliler ve Habibler mahallelerini de ekleyerek, spor kurslarının sayısını 8e çıkardıklarını anlatan Tütüncü, gelen talep ve istekler doğrultusunda bu sayıyı daha da artıracaklarını kaydetti.
     Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Sizlere vermiş olduğumuz en güzel hizmetlerden bir tanesi de spor kursları. Biz sadece sabahları gelip spor yapıp gitmenizi istemiyoruz. Aynı zamanda sizin sosyalleşebilmeniz için böylesi güzel programlar hazırlıyoruz. Bugün burada sağlık semineri sunulacak, bu seminerin sizlere faydalı olmasını diliyorum. Kepez bölgesinde yaptığımız çalışmalar her geçen gün artarak devam edecek.
     Tütüncünün konuşmasının ardından kadın hastalıkları uzmanı Dr. Bade Ilgın tarafından Kadın Hastalıkları konulu seminer verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kadın Hastalıkları konulu sağlık semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER