Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Projesi

Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Projesi


KAYSERİ (A.A) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve AB tarafından finanse edilen Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu projesinin tanıtımı yapıldı.
     City One Otelde gerçekleştirilen toplantıya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ebubekir Güngör, Gelişim Değişim Danışmanlık Kurucusu Şenel Güngör, Mikrokredi Kayseri Şube Müdürü Seher Ünsal ve kadın girişimciler katıldı.
     Kadınların istihdama katılımlarının önündeki sosyal ve kültürel engellerle mücadele etmeyi amaçladıklarını belirten Ebubekir Güngör, bu kapsamda kadınlara yönelik birçok kurs açılıp projeler hazırlandığını söyledi.
     Proje yetkilisi Özlem Başdoğan da operasyonun hedefinin kadınların iş gücü piyasasına girişlerini arttırarak daha çok kişiyi istihdama çekmek ve istihdamda tutmak amacına yönelik politikaları tasarlama, geliştirme ve uygulama konusunda İŞKURun mevcut kapasitesinin iyileştirilmesi olduğunu belirtti.
     Gelişim Değişim Danışmanlık Kurucusu Şenel Güngör de Çalışma Hayatında Kadın Olmak isimli sunum yaptı.
     Güngör, kadınların kendilerini yeniden keşfetmesi ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmaları gerektiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER