Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Kampanya kapsamında Erdemlide Suriyeliler için ilaç, giysi, yorgan, battaniye ve gıda yardımı toplanacak


MERSİN (A.A) - Mersinin Erdemli ilçesinde, Erdemli Sağlık Gönüllüleri Derneği ile Sağlıklı Yaşama Derneğinin (SAYADER) Kilis Şubesi tarafından Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Suriyeliler için ilaç, giysi, yorgan, battaniye ve gıda yardımı toplanacak.
     Kilis SAYADER Başkanı Dr. Emin Arslan, Erdemli Sağlık Gönüllüleri Derneği Basın Sorumlusu Abdulkadir Baştürk ve Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya Efeyle birlikte Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlediği basın toplantısında, Suriyede yaşanan savaşın, başta sınır iller olmak üzere tüm ülkeyi etkilediğini söyledi.
     Suriyelilerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Arslan, Kilise gelen mültecileri, yıkılmış durumdaki evlerde parklarda, kullanılmayan iş yerlerinde, dört beş aile birlikte yaşamaktadırlar. Kışın gelmesiyle dram ve sıkıntılar da büyümektedir. Onun için desteklerinizi esirgemeyin dedi.
     Efe ise Erdemli Devlet Hastanesi çalışanları olarak yardım kampanyası için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı.
    
     Muhabir: Derviş Çömez / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER