Kulüp

Kulüp-Okul-Futbol projesinin Toroslardaki açılışı yapıldı


MERSİN (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu ile Mili Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği, Kulüp-Okul-Futbol projesinin merkez Toroslar ilçesindeki açılışı bir halı sahada yapıldı.
     Toroslar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, açılışta yaptığı konuşmada, ülkenin geleceğini gençlerin şekillendireceğini belirtti.
     Toroslara kazandırdıkları tesislerle ilçeyi sporun merkezi haline getirdiklerini vurgulayan Tuna, sporla birçok olumsuzluğun önüne geçilebileceğini ifade etti.
     Tuna, amaçlarının çocukları ve gençleri spora yönlendirerek yüksek ahlaklı nesiller oluşturmak olduğunu dile getirerek, Çalışma yol haritamızda 3 önemli unsur var. Sağlık, eğitim ve gençlik. Toroslar Belediyesi olarak, sağlık, eğitim ve gençlik ile ilgili alt yapı konusunda çok güzel projeler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle yaz tatilinde bin çocuğumuzu inşa ettiğimiz spor tesislerinde futbol ve basketbol branşlarında eğiteceğiz dedi.
     Tuna, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Toroslar Kaymakamlığına, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mersin İdman Yurdu kulübü yöneticilerine teşekkür etti.
     Açılışa Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz, Mersin İdmanyurdu Kulübünün yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER