Kurban Bayramı hazırlıkları

Kurban Bayramı hazırlıkları -Şahinbey Belediyesi, kurban kesim ve satış noktalarını belirledi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kesim ve satış noktaları belirledi.
     Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde 57 noktada kurban kesim ve 9 satış noktası belirlendiğini, bu çalışmalara ek olarak ilçede 180 bin adet kurban poşeti dağıtılacağını belirtti.
     Tahmazoğlu, belirlenen satış ve kesim noktalarını çeşitli ilan ve afişlerle vatandaşa duyurulduğunu aktardı.
     Belediye tarafından belirlenen kurban kesim noktalarında Diyanet Vakfı ve Şahinbey Kaymakamlığınca görevlendirilen kasapların görev yapacağını ifade eden Tahmazoğlu, kasapların küçükbaş hayvanları 30, büyükbaş hayvanları ise 150 TL karşılığında keserek vatandaşlara teslim edeceğini kaydetti.
     Belediyenin belirlediği kurban kesim ve satış yerleri şöyle:
     Karataş Uzay Çatılı Pazar yeri, Karataş Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu, Güneykent Kocatepe İlköğretim Okulu yanı, Binevler Bahattin Kayalı İlköğretim Okulu yanı, 23 Nisan İlköğretim Okulu yanı, 25 Aralık Mahallesi Şehreküstü İtfaiyesi içi, Serinevler Mahallesi Pakize Kemal Öğücü İlköğretim Okulu yanı, 23 Nisan Uzay Çatılı Pazaryeri içi, Kırkayak Parkı Büyükşehir Belediye Kreşi bahçesi, Öğretmenevleri Mahallesi Kenan Evren İlköğretim Okulu bahçesi, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt Pazarı, Gaziantep Lisesi arkası otopark, Ahmet Çelebi Öğrenci Yurdu, Şahinbey Şehitler Kültür ve Eğitim Derneği, Hoşgör Fatih Kuran Kursu, hava alanı yolu üzeri Yeşilkent mezarlığı yanı, Deniz Mahallesi üçler halı saha arkası ve Yeditepe Mahallesi Bağlarbaşı Öğrenciye Yardım Derneği. (kesim noktaları)
     Atatürk Lisesi bitişiğindeki Köylü Garajı, Beydilli Mahallesi Şanlıdere Caddesi Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu karşısında bulunan trafo arkasındaki boş alan, Bozoklar Mahallesi Mehter Sokak ile 11 Nolu sokağın kesiştiği boş alan, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 Nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü Caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, 60.Yıl Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi, eski halk ekmek fabrikası bitişiğindeki boş alan, İstiklal Mahallesi, 140 Nolu cadde ile 150 Nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt Pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 Nolu cadde. (satış noktaları)
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kurban Bayramı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER