Kütahyada Konser projesi

Kütahyada Konser projesi -Radyo Dumlupınar, Öğrenci Konseyi Başkanlığı ile 55 öğrenci topluluğunun yürüttüğü proje kapsamında ilk konser, Gökhan Türkmen tarafından verildi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) bünyesindeki Radyo Dumlupınar, Öğrenci Konseyi Başkanlığı ile 55 öğrenci topluluğunun yürüttüğü Kütahyada Konser projesi kapsamında ilk konser, pop müzik sanatçısı Gökhan Türkmen tarafından verildi.
     Radyo Dumlupınardan yapılan yazılı açıklamada, DPÜ Rektörlüğü ile Kütahya Belediyesinin desteklediği proje kapsamında gerçekleştirilen Gökhan Türkmen konserinin, DPÜ Spor Salonunda, üniversitenin müzik gruplarından Abes ile dans topluluğunun sahne almasından sonra yapıldığı bildirildi.
     Kentin sosyal anlamda açığını kapatmak ve eğlenmek için başka şehirlere gitmemek için başlatılan projeye katılım sağlayan vatandaşlarla DPÜ personeli ve öğrencilere teşekkür edildiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     Katılımın bu şekilde olması halinde projemizin devam edilebilirliğinin arttığını söyleyen Radyo Dumlupınar Müdürü Osman Kırma, bu proje kapsamında önümüzdeki aylarda bir konser daha gerçekleştirilebileceğinin müjdesini verdi. Ulusal radyolardan Pal FM canlı yayın ekibi ve sevilen ünlü radyocu Yasemin Şefikin de katıldığı program öncesi, Gökhan Türkmen ve Yasemin Şefik, DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesini ve Radyo Dumlupınarı gezdikten sonra DPÜ Amfi-2de sevenleriyle buluştu. Sevenlerine kahkaha dolu dakikalar yaşatan Yasemin Şefik ve Gökhan Türkmen, Kütahya ve DPÜye övgü dolu sözler söyledi. Türkmennin Bitmesin parçasını 2012 yılının en çok dinlenilen parçası seçen Radyo Dumlupınar, Gökhan Türkmen ile Bitmesin parçasının yazarı Bilsev Anara canlı yayında ödül verdi. Anarın eski bir DPÜ öğrencisi olduğu ve 2004-2005te Radyo Dumlupınarda programcılık yaptığı, dinleyenlerle paylaşıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahyada Konser projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER