Nerede Hareket Orada Bereket etkinliği

Nerede Hareket Orada Bereket etkinliği -Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yarın Ankarada Nerede Hareket Orada Bereket etkinliğine katılacak -Etkinlik, 81 ilde eş zamanlı başlayacak


ANKARA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yarın Ankarada düzenlenecek Nerede Hareket Orada Bereket etkinliğine katılacak.
     Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, bakanlığın, Türkiyede spor bilincini artırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla yaz aylarında gerçekleştirdiği projelerin, kış aylarında da devam edeceği belirtildi.
     Yaz aylarında 81 ilde başlatılan Koşabiliyorken Koş projesiyle Diyanet İşleri Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ile ortaklaşa yürütülen projelerin kış aylarında artarak süreceği duyurulan açıklamada, bunlardan biri olan Nerede Hareket Orada Bereket etkinliklerinin, yarın aynı sloganla 81 ilde eş zamanlı başlayacağı kaydedildi.
     Anıttepe Spor Kompleksinde başlayacak Başkentteki etkinliğe, Bakan Suat Kılıçın da katılacağı bildirildi. Yaz aylarında düzenlenen etkinliklere 1 milyon kişinin katılımının sağlandığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının, kış aylarında düzenleyeceği etkinliklerde bu rakamı 2 katına çıkarmayı hedeflediği kaydedildi.
     Etkinlikler kapsamında, Bakanlığımız 1 Yaşında kutlamaları da yapılacak.
    
     Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Nerede Hareket Orada Bereket etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER