Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği projesi

Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği projesi -Kırklareli Valisi Yaman: -Öğrenciler, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği tarafından hazırlanan Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği projesi tanıtıldı.
     Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Kırklarelinin eğitim ve öğretimde başarılı bir il olduğunu belirtti.
     Kırklarelililerin okumaya önem veren bir millet olduğunu ifade eden Vali Yaman, Öğrenciler, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Artık bizim gençlerimiz de kendilerine güveniyorlar. Kırklarelide yaklaşık 2 yıldır görev yapıyorum ve bu süreç içerisinde en fazla ilişkiyi milli eğitim camiası ile kurduk. Biz öğrencilerimizin gayretini gördük ve bu tür projeler ile motivasyonlarınızı sağlamak istedik. Başarılı bir iliz ve bu başarıyı her zaman aynı seviyede tutmak isteriz. Biz okumaya önem veren bir milletiz diye konuştu.
     Kırklareli Vali Yardımcısı ve Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Taceddin Özeren de Türkiyede kitap okuma alışkanlığının kaybolduğunu söyledi.
     Konuşmaların ardından Özeren, Vali Yamana projeye desteklerinden dolayı kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER