Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası

Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası -Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı: Kampanyaya İzmirden güçlü bir destek vereceğiz


İZMİR (A.A) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, Memur-Senin kamuda kılık kıyafet serbestisi için başlattığı Özgürlük için 10 milyon imza kampanyasına İzmirden güçlü bir destek vereceklerini bildirdi.
     Atçı, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, 1982 yılında yürürlüğe giren ve darbeci zihniyetin bir ürünü olan kamudaki kılık kıyafet yönetmeliğinin günümüzde geçerliliğini yitirdiğini kaydetti. Sağlık-Sen olarak her zaman insan temel hak ve özgürlüklerinin müdafaa ve mücadelesini verdiklerini bildiren Atçı, milletin değerlerinden yana olduklarını, kimseyi ötekileştirmeden saçına, sakalına, kıyafetine bakmadan iyilik ve güzellikten yana tavır koyduklarını ifade etti.
     Atçı şunları ifade etti:
     Her zaman haksızlığa uğrayanların ve mazlumların yanında yer aldık. Dışlayan, ötekileştiren, yok sayan antidemokratik anlayış ve uygulamaların karşısında dimdik durduk. Çünkü biz milletimizin değerlerini sahipleniyoruz. Sırtımızı da yalnızca milletimize yaslıyoruz.
     Bağlı olduğumuz Memur-Sen Konfederasyonu insan temel hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması, din ve vicdan hürriyetinin en geniş manada yaşanabilmesi için ülke genelinde bir dizi eylem başlattı. Memur-Sen ailesi olarak tüm sendikalarımızla birlikte, 9 Ocak 2013te milletimizin desteğini de yansıtacak Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası için yola çıkıldı. Biz de bu kampanyaya İzmirden güçlü bir desket vereceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER