Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon toplantısı

Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon toplantısı -Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce: -Herkes için sağlık hedefiyle tüm hemşehrilerimize ulaşarak faydalı hizmetler sunma gayretindeyiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, herkes için sağlık hedefiyle Sakaryalılara faydalı hizmetler sunma gayretinde olduklarını söyledi.
     Adapazarı Kültür Merkezinde (AKM) düzenlenen Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon toplantısında konuşan Yüce, herkes için sağlık konferansları ile binlerce insana ulaştıklarını ifade etti.
     Kurumlar arasında fikir alışverişinde bulunmak için toplantıyı düzenlediklerini belirten Yüce, Herkes için sağlık hedefiyle tüm hemşehrilerimize ulaşarak onlara faydalı hizmetler sunma gayretindeyiz diye konuştu.
     Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ise yeni bir yapılanmanın içinde olduklarını kaydederek, Şehrimizde daha verimli ve etkin hizmet sunmak için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sağlık Alanında Planlama ve Koordinasyon toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER