Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet

Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet toplantısı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet toplantısına katıldı.
     Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, 10-11 Eylül tarihlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun da katılımıyla İstanbulda düzenlenen toplantıya katıldığını belirtti.
     Toplantının ikinci günü Ereğli Belediyesinin projeleriyle ilgili bir sunum yaptığını aktaran Posbıyık, şunları kaydetti:
     Bir belediye başkanının, kesinlikle yol, su, asfalt, kanalizasyon, park, durak yaptım gibi şeylerle övünmeye hakkı yok. Zaten bu işleri yapacağız diye halkımızın karşısına çıkıyoruz ve oy istiyoruz. Önemli olan halkımızın sosyal ve kültürel hayatına yön verebilecek, onların daha rahat bir ortamda yaşamalarına ve gelişimlerine katkı sağlayacak projeler. Belediye olarak Türkiyede örnek teşkil edecek projeler ürettik. Bunlardan birkaçı Cumhuriyet Halkevi, Yöresel Kültür Evleri ve Yaşlılar ve Gençler Evidir. Bu üç proje bugüne kadar birçok belediye tarafından örnek alındı. Halkımıza sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz.
     Posbıyık, toplantının verimli geçtiğini belirterek, Kentimizi ve yaptığımız çalışmaları anlatma fırsatı bulduk. Bizim de örnek aldığımız çalışmalar oldu. Diğer belediye başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunduk ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER