Süper Dadı ile Sohbet konferansı gerçekleştirilecek

Süper Dadı ile Sohbet konferansı gerçekleştirilecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bilgilenmesi amacıyla düzenlediği Aile Söyleşileri kapsamında Süper Dadı olarak bilinen Yeşim Varol Şeni vatandaşlarla buluşturacak.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aile Söyleşileri etkinlikleri kapsamında 15 Aralık Cumartesi günü saat 14.00de AKM Perge Salonunda Dr. Yeşim Varol Şenin katılacağı Süper Dadı ile Sohbet konulu konferans gerçekleştirilecek.
     Aile içi iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik bir televizyon şovunda Süper Dadı olarak akıllarda kalan Yeşim Varol Şen, söyleşide Disiplin nedir, neden gereklidir, disiplinin ilkeleri, anne babaların çocuklarına disiplin uygulayamamalarının nedenleri, disiplin nasıl uygulanır gibi konuları ele alacak.
     Yeşim Varol Şen, 1974 İstanbul doğumlu, evli ve bir çocuk annesidir. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesinde tamamladıktan sonra Londrada Temel Davranış Bilimleri ve Terapi Uygulamaları, daha sonra Danışmanlık Psikolojisi eğitimleri aldı. Yaşam Koçluğu, İlişki Koçluğu ve sonrasında geçmiş iş tecrübeleriyle birleştirebilmek amacıyla Kurumsal Koçluk üzerine sertifika eğitimlerini tamamladı.
     Şenin Uzmanlar Teoride, Anneler Pratikte ve İlişkinizi Kurtarma Rehberi adlı kitapları Net Kitapevinden 2009 yılında, Hayat, bazen adlı romanı Çatı Kitapevinden 2011 yılında yayınlandı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Süper Dadı ile Sohbet konferansı gerçekleştirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER